Fokus og historie

Vores idégrundlag og vision har gjort DanSelection til et firma, der er præget af helt særlige karakteristika.

Vores fokus og historie

Vi, i DanSelection, ønsker at sikre, at vores kunder får det bedst mulige juletræs salg og at forbrugerne som handler med vores kunder får et godt træ med hjem, idet det er en vigtig del af en glædelig jul. Dette sikrer vi igennem vores indsats på følgende områder:

  • Leveringskontrol og markedskendskab: Sæsonen starter for os i december året før. Her rejser vi Europa rundt for at se hvilke typer træer der er i butikkerne rundt omkring og hvordan vi sælger. Her mødes vi også gerne med kunderne og diskutere justeringsønsker til næste års leveringer.
  • Tilbud: Vores tilbuds udarbejdelse starter i januar. Her har vi alle sæsonen frisk i erindring og vi kan med fordel her starte snakke om næste år. Vi bestræber os på at have tilbud afklaret og ordrebekræftelser sendt ud allerede i marts. Så er der passende tid til forberedelserne.
  • Etiket design: Vores kunder har tit ønsker til deres etiketter. Det kan være spørgsmål om logo, eller farveskemaer som skal koordineres med ind. Vi har ligeledes en række ønsker, i forhold til andre etiketter er denne nemlig
  • Varekontrol: Når etiketten er hængt på træet er arbejdet ikke slut. Det kræver en løbende kontrol at sikre at det markerede linje er korrekt og at træet udvikler sig I den forventede retning. Vi tjekker derfor løbende til træerne, så vi ikke blive overrasket at pludselig nålefald, algedannelse eller andet.
  • Pakning: Hvordan vores kunde får pakket deres træ afhænger meget af hvor og hvordan de bliver solgt. Vi har udviklet flere nye pakkedefinitioner I samarbejde med vores kunder og producenter, og tager også gerne dialogen med jer hvis I ønsker det.
  • Logistik: Levering på rette tid og sted er naturligvis vigtigt for vores service. Desuden kræver oplæsning af træerne på de enkelte pladser også mere end ved traditionelle oplæsninger.