Gran

Se det store udvalg af dansk gran i den bedste kvalitet.

Vores gran

Vi tilbyder en fuld palette af afskåren gran, både hvad angår bundstørrelse og grantype. Nordmann og Nobilis leveres i 5 kg bundter til videre bearbejdning og grossist salg samt til afdækningsformål. Til konsument salg har vi også mulighed for at lave i alle vægtklasser fra håndbundter á 500 g, 750 g, 1 kg, 2 kg, 3 kg bundter, eller hvad i måtte ønske. Herudover tilbyder vi også salg af en række mixbundter i varierende prisklasser.

Andre typer i gransortimentet såsom buxus, pinus, cryptomeria, cypres, rødgran, squarrosa tilbyder vi naturligvis også så du kan sammensætte det optimale til jeres udsalgssteder og konsumenttyper.

Som alle vore andre produkter, er forpakningen og leveringen en integreret del af den service vi leverer. Vi har blandt andet udviklet vores egen pakkemaskiner, som vikler containeren med net. Dette sikre en nem og sikker åbning og udtagning af grannet. En optimal opbevaring på grund af den øgede mulighed for luft at komme ind til grannet.

I ovenstående tekst er nævnt en række eksempler på produkter, men som altid så tøv endelig ikke med at henvende dig, så vi sammen kan finde en måde at optimere dit gran salg på.