Sorter

Nedenunder kan du finde et udpluk af vores mest solgte danske planter.

Vi tilbyder et stort udvalg af danske planter

Jordbunden, temperaturen og den store erfaring gør Danmark til det foretrukne sted at producere juletræer. Men et juletræ er ikke bare én bestem sort, der findes flere forskellige når der tales om juletræer og gran. Nedenunder ser du en oversigt over de sorter vi tilbyder hos DanSelection.

Abies Nordmanniana

Nordmann træer er favoritten, både her i Danmark, men også i mange af de lande vi eksporterer til – og med den gode holdbarhed og de bløde mørkegrønne nåle, forstår vi det godt.

Picea Abies

Rødgran er det vi i Danmark kender som det traditionelle juletræ, det er den sort der er afbilledet på de historiske billeder af juletræer. Kendetegnet på denne er sort er den rødlige stamme og de korte nåle.

Nobilis

Nobilis træer eller Abies Procea, som de hedder på latin, er kendetegnet på sit grålige skær. Det er et produkt vi også tilbyder, dog passer de ikke lige så godt til det danske klima, så produktionen af denne sort er begrænset. Det er vigtigt at huske at Nobilis træet har en anden vækst end Nordmann – idet den er mere vild i væksten og under de danske himmelstrøg har det svære ved at blive tilpasset den traditionelle juletræsform.

Fyrre træer

Pinus træerne har det kegleformede udtryk, vi kender fra tegneserie juletræer.